iPad mini Με Retina οθόνη 7 ιντσών απο τον Οκτώβρη;

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό η apple ετοιμάζετε για την κυκλοφορία ενός      i pad mini με οθόνη 7ιντσων τεχνολογίας retina και τιμή μόλις 250 δολάρια. Αυτό το σενάριο πάντως κατά την γνώμη μας φαντάζει απίθανο να πραγματοποιηθεί και μάλιστα μέχρι τον Oκωβριο για 3 λόγους.


1ον  Σε περίπτωση που το i pad mini κοστίζει 250 δολάρια και έχει retina οθόνη θα μειωθεί κατακόρυφα η ζήτηση του "μεγάλου" ipad.


2ον  Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των συσκευών της apple είναι πως οι εφαρμογές φτιάχνονται μόνο για οθόνες 3.5 ιντσών iphone-ipod touch και 9,7 ιντσών ipad αυτό κάνει τις εφαρμογές να λειτουργούν καλύτερα σε σχέση με άλλα λογισμικά πχ android 


3oν  Η apple πουλώντας τις συσκευές τις αρκετά ποιο ακριβές από τους ανταγωνιστές της καταφέρνει να βρίσκετε στην κορυφή της λίστας  με τις ποιο πετυχημένες εταιρίες παγκοσμίως με κέρδη για το 2011 128 δις δολάρια και αξία που ανέρχεται στα 508 δις ενδεικτικό των "τρελών" πωλήσεων είναι το γεγονός πως η apple πουλάει 695 ipads το λεπτό .Ποιος λοιπόν ο λόγος Κυκλοφορίας του ipad mini?
 Σημαντικό είναι και το γεγονός πως αντίθετος στην ιδέα ενός ipad mini ήταν και ο Steve Jobs



Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

αφήστε τα σχόλια σας
Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.