Κάντε το samsung galaxy ace πύραυλο ! ! !

Το samsung έχει μέτριο επεξεργαστή ,καλή οθόνη, καλή κάμερα το μόνο πρόβλημα του είναι η μικρή ram .Παρόλα τα σχετικά καλά τεχνικά χαρακτηριστικά η συσκευή σέρνεται ιδικά αν έχει πολλές εφαρμογές περασμένες. Την λύση έδωσαν για μια ακόμα φορά οι xda developers οι όποιο προσφέρουν ένα script δηλαδή ένα μικρο αρχείο τύπου zip το οποίο εγκαθίσταται στη συσκευή σας .Εγώ είδα θεαματικές αλλαγές στη ταχύτητα της συσκευής και στα lags ,το μόνο που απαιτητέ είναι η συσκευή σας να τρέχει την έκδοση 2.3 και να είναι root αν τηρείτε αυτές τις απαιτήσεις 2 βήματα σας χωρίζουν από το να κάνετε το κινητό σας πραγματικά γρήγορο
1ον κατεβάστε την cmw recovery mode  απο εδώ
2ον περάστε το στην κάρτα μνήμης του κινητού σας
3ον βάλτε το κινητό σας σε RECOVERY MODE. Για να βάλτε το κινητό σε recovery mode κλείστε το και μετά ανοίξτε το πατώντας ταυτόχρονα το πλαϊνό πλήκτρο και το μεγάλο κουμπί που βρίσκετε μπροστά . Πηγαίνετε εκεί που λέει instal zip from sd card  (χειριστείτε το κινητό από τα πλήκτρα) πατάμε  πάνω και μετά εγκαθιστούμε το αρχείο με όνομα ClockWorkModAce By AndroidGeekMx . Το πρώτο βήμα μόλις τελείωσε έχουμε αλλάξει την recovery mode.

2ον Κατεβάζουμε το script από εδώ την περνάμε στην κάρτα μνήμης μετά την εγκαθηστουμε οπως καναμε και με την recovery mode.
ΤΕΛΟΣ  αν ακολουθήσατε τα βήματα σωστά δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα.


Το hellas-android.blogspot δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας 
αν το κινητό σας δεν είναι root και θέλετε να το rootάρετε αφήστε σχόλιο  και σε επόμενο άρθρο θα σας δείξουμε πως γίνεται.





Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. το κινητο μου πληροί τις δύο προυποθέσεις που έθεσες.θα χάσω κάποιο απο τα αρχεία μου αν το κάνει αυτο?αν το πάω για service θα έχω κανενα πρόβλημα αν εντοπιστεί αυτό που μας προτείνεις να κατεβάσουμε?Και μια τελευταία ερώτηση.
    Εχω πρόβλημα με τους ήχους.Το κινητό μου δεν κουδουνιζει πάντα.το χω στείλει 3 φορες για επισκευή και μου το στέλνουν πίσω δήθεν επισκευασμένο αλλα πάλι με βλάβη.Εχω την εντύπωση οτι δεν είναι χαλασμένο το ηχείο γιατι δεν το κάνει πάντα.Νομίζω οτι η σδ δεν κάνει καλή επαφή γιατι σε ανύποπτο χρόνο μου γράφει οτι αφαιρέθηκε απρόσμενα κτλ ενώ δεν έχω κάνει τπτ.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν έχεις rootαρει το κινητό έχεις χάσει την εγγύηση φυσικά μπορείς να το κάνεις unroot αλλά μόνο και εφόσον δουλεύει .Όσον αφορά το script δεν γνωρίζω αλλά είναι πολύ πιθανόν να χάσεις την εγγύηση του σε περίπτωση που το περάσεις.Εγώ που το εγκατέστησα στο δικό μου ace δεν έχασα κανένα αρχείο .Τέλος για το ηχείο υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να μην δουλεύει πχ πρόβλημα στο λογισμικό ή στην κάρτα μνήμης δοκίμασε να αλλάξεις κάρτα μνήμης μπορεί να φταίει αυτή αν δεν λυθεί το πρόβλημα μάλλον πρέπει να κάνεις unroot και να το ξανά πας στην αντιπροσωπία . Για οποιοδήποτε πρόβλημα άφησε σχόλιο και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν

      Διαγραφή
  2. ΠΩΣ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΗΝ cwm recovery ???ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ GTS5830i ΓΙΝΕΤΑΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

αφήστε τα σχόλια σας
Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.