Το twitter και στα Ελληνικά ! ! !

Από αυτή την εβδομάδα το Twitter «μιλάει» πλέον στη γλώσσα μας, καθώς τα ελληνικά έγιναν η 33η γλώσσα που υποστηρίζει η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης.
Οι χρήστες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τη νέα δυνατότητα, μπορούν να το πράξουν μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού (Account Settings) και να προχωρήσουν στην αλλαγή της γλώσσας.
Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζουν ότι ενδέχεται να συναντήσουν ακόμη ορισμένα λάθη, καθώς η χρήση των ελληνικών είναι ακόμη σε δοκιμαστική, beta έκδοση.
Το Twitter ανέβασε στο blog του τη Δευτέρα: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εσάς, τους αφοσιωμένους μεταφραστές μας που έκανε αυτό το λανσάρισμα εφικτό, ζητώντας κι υποστηρίζοντας το Twitter στη γλώσσα σας. Εσείς είστε αυτοί που μας βοηθάτε να έρθουμε πιο κοντά, κάνοντας το Twitter διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο."
Να θυμίσουμε ότι η προσθήκη ξένων γλωσσών έχει ξεκινήσει ήδη από τον Απρίλιο του 2008 με τα ιαπωνικά. Ακολούθησαν τα ισπανικά και γαλλικά το Νοέμβριο του 2009.
Πέρυσι, το Twitter πρόσθεσε τα ρωσικά και τουρκικά τον Απρίλιο κι άλλες έξι γλώσσες σταδιακά μέχρι το Σεπτέμβριο του 2011.                                                     

ΠΗΓΗ: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=27200&subid=2&pubid=112907513


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια