3 Android εφαρμογές που πρέπει να έχετε στη συσκευή σας.

Σήμερα μετά από πολύ καιρό θα σας ξαναπαρουσιάσουμε μερικές εφαρμογές που πρέπει να έχετε στην συσκευή σας Δεν κουράζω άλλο με προλόγους, εισαγωγές κτλ. Κατευθείαν στο ψητό

1 airdroid Το airdroid είναι ο καλύτερος τρόπος να συνδέετε το κινητό σας στον υπολογιστή χωρίς καλώδια χωρίς λογισμικά στον υπολογιστή χωρίς περιττές διαδικασίες εύκολα και γρήγορα.
Ποιο είναι το καλύτερο ?
Ότι το airdroid δεν συνδέει απλά το κινητό με τον υπολογιστή αλλά στην ουσία μας επιτρέπει να χειριζόμαστε πολλές από τις λειτουργίες του κινητού μας από την άνεση του pc πχ μπορούμε να τραβάμε φωτογραφίες να πραγματοποιούμε κλήσεις από το pc, να στέλνουμε sms και πολλά άλλα.
βρείτε το δωρεάν εδώ μπείτε στην σελίδα του airdroid από εδώ

2 Flash alerts
Αυτή η πρωτότυπη εφαρμογή αναλαμβάνει να σας ειδοποιεί για κλήσεις/sms με ενεργοποίηση του flash της συσκευής.Ιδανικό για γυναίκες που βάζουν το κινητό στην τσάντα και δεν μπορούν να το  βρουν.
Κατεβάστε το δωρεάν εδώ
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει η συσκευή flash 

3 Greek WPA finder
Προϊόν του Έλληνα developer Thanos Fisherman
Η εφαρμογή έχει ως σκοπό να σπάσει και να συνδεθεί σε ασύρματα δίκτυα wifi κάτι που καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Σίγουρα το greek wpa finder πρόκειται για μία εφαρμογή που θα ευχαριστηθείτε. Αν και οι γείτονες σας θα έχουν μάλλον αντίθετη άποψη....
βρείτε την εφαρμογή εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια