Smartwatches για όλες τις τσέπες

Τα "έξυπνα ρολόγια" είναι αναμφισβήτητα ένα gadget το οποίο δείχνει πως θα μας απασχολήσει αρκετά στο μέλλον . Ολοένα και περισσότερες εταιρίες κατασκευάζουν έξυπνα ρολόγια. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ρολόγια για όλες τις τσέπες, και σας παρουσιάζουμε

 SH01 Intelligent OLED Motion Healthy Bracelet
Το εν λόγω ηλεκτρονικό ρολόι μπορεί να πάρει το βραβείο του οικονομικότερου smartwatch στον κόσμο με τιμή μόλις 11-15 ευρώ

Τι κάνει ?
Παρακολουθεί τις δραστηριότητες μας (άσκηση-ύπνος κ.α) με μια σειρά από αισθητήρες και μας βοηθά στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Έχει μοντέρνο design και αυτονομία 36 ωρών με κάθε φόρτιση, συνδέετε με android συσκευές μέσο bluetooth.

Newest l12s oled watch

Παρέχει πληθώρα λειτουργιών για χρήση του κινητού από το ρολόι. Εχει ξεχωριστή σχεδίαση και είναι συμβατό τόσο με android όσο και με iphone.
Ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό του είναι ο συναγερμός. Ο οποίος θα σας ειδοποιήσει μόλις απομακρυνθείτε από την συσκευή σας.
τιμή 22-30 ευρώ


sony smartwatch MN2
Η πρόταση της sony στα έξυπνα ρολόγια
Το SmartWatch της Sony έρχεται να σας δώσει πρόσβαση στο smartphone από απόσταση! Το φοράτε στο χέρι σαν έναν κανονικό ρολόι και αυτό σας ενημερώνει για κάθε τι που συμβαίνει στο τηλέφωνο μέσα από την1.3" OLED οθόνη του! Με εμβέλεια 10 μέτρων μπορείτε να το έχετε μέσα στην τσάντα σας και χάρη στην Bluetooth σύνδεση να παραμένει ασύρματα συνδεδεμένο κάθε στιγμή!
Ενημερωθείτε για νέα μηνύματα κειμένου, δείτε το νούμερο που σας καλεί, ελέγξτε τους προσωπικούς σας λογαριασμούς σε facebook & twitter, ή δείτε την ώρα σαν να φοράτε ένα κανονικό ρολόι! 

κοστίζει (στα Ελληνικά καταστήματα) 92-100 ευρώ.
Τέλος 1ου μέρους στο αφιέρωμα μας στα smartwatches θα ακολουθήσουν και άλλα άρθρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια