Δοκιμάζουμε το οικονομικό tablet Asus MeMo pad 7

Εδώ και λίγες μέρες έχουμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το ASUS MeMo pad 7 me70c το οποίο ίσως είναι το οικονομικότερο επώνυμο tablet με 1gb ram. Σήμερα λοιπόν θα αναλύσουμε τα + και τα - του Memopad 7.
  Το μικροσκοπικό κουτί του περιλαμβάνει μόνο το tablet, να φορτιστή και το εγχειρίδιο χρήσης.

Ποιότητα κατασκευής
 Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή ιδίως αν συνυπολογίσουμε ότι πρόκειται για ένα τόσο οικονομικό tablet .Το πίσω καπάκι της συσκευής είναι κατασκευασμένο από σαγρέ πλαστικό για να είναι ανθεκτικό σε γρατσουνιές, τα πλήκτρα αυξομείωσης ήχου και on/off είναι γερά και δεν τρέμουν και γενικά το tablet είναι στιβαρό.

Design
 Η συσκευή διατηρεί απλές γραμμές και το design θα το χαρακτήριζα συμβατικό. Στο καπάκι αναγράφετε το λογότυπο της asus με ασημένια γράμματα και στο και στο πίσω μέρος υπάρχει το λογότυπο της intel η οποία κατασκευάζει τον επεξεργαστή. Το ηχείο βρίσκετε στην μπροστινή πλευρά με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι πάντα δυνατός και καθαρός Η μόνη μας ένσταση έχει να κάνει με την τοποθέτηση των πλαϊνών κουμπιών τα οποία είναι πιο πλάγια από όσο θα ήθελα με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τα χειριστείς με το 1 χέρι.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
  H Asus αποφάσισε να ξεφύγει από τα κλισέ των οικονομικών tablet χρησιμοποιώντας επεξεργαστή της intel και όχι κάποιον της Κινεζικής MediaTek. Χρησιμοποίησε λοιπόν τον διπύρηνο Intel Atom Z2520 (μην σας ξεγελάει το γεγονός πως είναι διπύρηνος κοντράρει στα ίσια πολλούς τετραπύρηνους) κατά τα αλλά έχει 1gb μνήμης ram 7 αρα οθόνη ανάλυσης 1024x600 (θα γίνει εκτενής αναφορά σε αυτήν παρακάτω), μπαταρία 3015 mAh, wifi,bluetooth 2 κάμερες 2mp και vga θα πούμε παρακάτω και για αυτές, τρέχει android 4.4 και υποστηρίζει otg για να συνδέονται πάνω του usb συσκευές.
 Οθόνη
 Η οθόνη του είναι εξαιρετική και πρωτοφανές καλή για τόσο οικονομικό tablet τα χρώματα πολύ ζωντανά και η εφαρμογή Splendid που ενσωματώνει μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε πόσο θερμά θέλουμε να είναι τα χρώματα.Η αφη της οθόνης είναι υπέροχη (υποστηρίζει εως 10 σημεία ταυτόχρονα). Οι γωνίες θέασης και η μέγιστη φωτεινότητα θα μπορούσαν να ήταν λίγο καλύτερες.
 Κάμερα
  Η κύρια κάμερα είναι είναι μόλις στα 2 mp με αποτέλεσμα να μην τραβάει και τις καλύτερες φωτογραφίες έχει όμως πολλές ρυθμίσεις που βελτιώνουν κάπως τα πράγματα ,το video είναι ανάλυσης 720p αλλά είναι πολύ κακό και θυμίζει περισσότερο vga.Η μπροστινή κάμερα είναι vga και είναι επαρκής για χρήση στο skype άντε και για καμιά selfie
Benchmark
 Στο Antutu σκόραρε 18572 μονάδες και στο quantrant 7148 αν και τα benchmark apps δεν λένε πάντα την αλήθεια
Εφαρμογές
 Οι εφαρμογές της asus ίσως βαραίνουν λίγο την συσκευή άλλα εγώ που έχω την τάση να μισώ τις preinstalled apps παραδόξως τις λάτρεψα.
Ηχείο
 Θα το χαρακτηρίσω επαρκές αν και έχω δει και καλύτερα
 Τεχνικά χαρακτηριτικά
 Επεξεργαστής Intel Atom Z2520 32bit στο 1,2ghz Ram 1gb
Oθόνη 7' ανάλυσης 1200x600 ips
Κάμερα 2mp και vga
Έκδοση Αndroid 4.4 wifi,bluetooth

Tα + 
 Επεξεργαστής,οθόνη,ποιότητα κατασκευής,τιμή,εφαρμογές της asus 
Τα - 
 Κάμερα (ειδικά στο video), θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη μπαταρία,θα θέλαμε να έχει και ακουστικά στο κουτί
 Εν κατακλείδι Το asus MeMopad 7 είναι ένα tablet για όσους θέλουν μια αξιοπρεπή συσκευή για σερφάρισμα στο internet, απλά παιχνίδια κτλ. Η Asus κατάφερε να βρει την χρήση τομή ανάμεσα σε επιδώσεις και οικονομία.Μπορείτε να το βρείτε με τιμή που ξεκινάει από τα 80 ευρώ, σε κάποια καταστήματα βγαίνει συχνά προσφορά στα 69 ευρώ αν το βρείτε σε αυτά τα λεφτά πάρτε το χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια