7 animation του netflix για να περάσει η ώρα στην καραντίνα.

Τις τελευταίες μέρες αρκετοί από εμάς έχουμε ελεύθερο χρόνο που δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε σε πολλά πράγματα. Ένας καλός τρόπος να περάσει λίγο η ώρα είναι τα βιβλία, ένας καλύτερος τρόπος είναι το netflix. Πάμε λοιπόν να σας προτείνω 7 animation που αξίζει να δεις.   

1.Violet Evergarden

Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα αρκετά για το αν θα πρέπει να μπει στη λίστα. Όχι είναι καλό, το αντίθετο μάλιστα, είναι ένα καλοσχεδιασμένο anime με ωραία ιστορία. Η σκέψη που μου έλεγε να μην το βάλω στην λίστα είναι γιατί μιλάει για τα βαριά θέματα του πολέμου και του θανάτου. Όποτε, όσοι πιστεύετε ότι μπορείτε να το αντέξετε, επενδύστε τον χρόνο σας αλλιώς αφήστε το για κάποια άλλη στιγμή.


2.Teasing Master Takagi-san
Πάμε λοιπόν σε κάτι πιο ανάλαφρο. Το Τακάγκι-σαν το Αρχιπειραχτήρι (όπως αποφάσισε το ελληνικό netflix να μεταφράσει τον τίτλο) είναι ένα comedy, romance anime. Με λίγα λόγια βλέπουμε τα πειράγματα που κάνει η Takagi στον συμμαθητή της Nishikata και όχι μόνο, δεν θα πω όμως άλλα. Δύστυχος το netflix έχει μόνο την 2η σεζόν (12 επεισόδια), οπότε αν θέλετε βρείτε την 1η σεζόν και δείτε την, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα καταλάβετε κάτι αν δεν την δείτε.


3.Spirited Away
Ακόμα ένα anime στην λίστα αλλά αυτή την φορά μιλάμε για ταινία. 125 λεπτά σχεδιασμένα εξ ολοκλήρου στο χέρι, 4η θέση στις καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με το BBC, δημιουργός ο Hayao Miyazaki και το Studio Ghibli και βλέπουμε την Chihiro και το ταξίδι της στο βασίλειο των πνευμάτων. Δείτε το!


4. Final Space
Το πρώτο στην λίστα που δεν είναι ιαπωνική παραγωγή. Ο πρωταγωνιστής μας ονομάζεται Gary Goodspeed, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση μέσα σε ένα διαστημόπλοιο για 5 χρόνια. Τα πέντε χρόνια φτάνουν προς το τέλος και τότε ο Gary, ενώ φτιάχνει έναν δορυφόρο, βρίσκει έναν μικρό πράσινο εξωγήινο, που τον ονομάζει Mooncake και αποφασίζει να το κρατήσει, όμως αυτό τον κάνει στόχο ενός μεγάλου κακού.


5.Disenchantment
Πρόκειται για ένα fantasy web sitcom με πολύ σάτιρα από τους δημιουργούς των Simpsons και Futurama. Πρωταγωνίστες είναι η πριγκίπισσα Bean, ο προσωπικός τη δαίμονας Luci και το ξωτικό Elfo. Η Bean δεν θέλει να αναλάβει τα καθήκοντα της ως πριγκίπισσα και προτιμά να διασκεδάζει, το οποίο θα τους βάλει σε μεγάλες περιπέτειες. Το κακό είναι ότι η 1η σεζόν (με δύο μέρη, 10 επεισόδια το κάθε ένα) τέλειωσε με cliffhanger και μάλλον θα αργήσει αρκετά η δεύτερη σεζόν.


6.Love, Death + Robots
Πρόκειται για μια ανθολογία κινουμένων σχεδίων, που από τον τίτλο καταλαβαίνεις ότι δεν είναι για παιδιά. 18 επεισόδια το καθένα του μια διαφορετική σκοτεινή ιστορία. Κάθε επεισόδιο βρίσκεται σε διαφορετικό κόσμο, με διαφορετικό σχέδιο. Η διάρκεια των επεισοδίων είναι περίπου 15-20 λεπτά αλλά υπάρχουν και επεισόδια πολύ μεγαλύτερα ή μικρότερα.


7. Pokemon: Η Δύναμη της Ομάδας
Τελευταίο άφησα μια ταινία Πόκεμον. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, όλοι έχουμε δει πόκεμον, ξέρουμε τον Ας και το Πίκατσου. Δείτε το για να θυμηθείτε τα παλιά!


Αυτά ήταν τα animation που σας προτείνω να δείτε . Προσπάθησα να μην προτείνω τα πολύ γνωστά όπως Rick & Morty (αν δεν το έχεις δει, ντροπή σου!). 
Γράψε κι εσύ τις δικές σου προτάσεις για animation στα σχόλια.

Γιάννης Κουρουτζίδης για το hellasandroid.gr


20+ δωρεάν games της εβδομάδας για το PC!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια