Λιγότερο "κουλ" τo tablet της Samsung από της Apple

Μια στο καρφί και μια στο πέταλο οι δικαστικές αποφάσεις του σήριαλ μεταξύ Samsung και Apple, με πιο πρόσφατη αυτή Βρετανίδας δικαστή, που έκρινε ότι δεν τίθεται θέμα αντιγραφής της δεύτερης από την πρώτη, γιατί απλά η Samsung δεν είναι τόσο... κουλ.
Πριν από όχι πολλές ημέρες, δικαστής απεφάνθη ότι το Samsung Galaxy Tab 10.1, για τα "μάτια" του οποίου έφτασαν στα δικαστήρια οι δύο εταιρείες, δεν διαφέρει στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του από το iPad της Apple.

Βρετανικό δικαστήριο ωστόσο απεφάνθη διαφορετικά, σημειώνοντας ότι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μεταξύ των Samsung Galaxy και iPad δεν μοιάζουν, για τον απλούστατο λόγο του ότι η Samsung δεν είναι τόσο "κουλ" όσο η ανταγωνίστριά της.

Η Apple αναζήτησε πρόωρο περιοριστικό ένταλμα στο προϊόν της Samsung, ‘Galaxy Tab 10.1’, σε μια πατέντα που αφορούσε σε μια μόνο άποψη του γενικού σχεδιασμού του προϊόντος.

"Σε περίπτωση που η Apple συνεχίσει να καταθέτει νομικά αιτήματα βασισμένα σε παρόμοιες γενικές πατέντες σχεδιασμού, η καινοτομία και η εξέλιξη στο χώρο του σχεδιασμού στη βιομηχανία κινδυνεύει να περιοριστεί", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Samsung, προαναγγέλλοντας ότι θα υποβάλλει έφεση, όταν πληροφορήθηκε την πρώτη απόφαση.

Πηγή: BBC ,nooz.gr






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια