MLS iQTab Astro 3G το νέο 3G tablet

MLS iQTab Astro 3G® : Ένα άστρο, πολλές ευχές


Την κυκλοφορία του νέου της πρωτοποριακού tablet MLS iQTab Astro 3G® ανακοινώνει η MLS Πληροφορική ΑΕ.
Με νέα εκπληκτική οθόνη αφής 7,85’’ LCD IPS (1024Χ768), λεπτό με 7,9 mm πάχος, βάρος μόλις 366 γρ. και εντυπωσιακό blue-black aluminium body, τετραπύρηνο επεξεργαστή, συνδεσιμότητα 3G HSPA+ (42 Mbps) για πολύ γρήγορο σερφάρισμα παντού, πίσω κάμερα 3.2ΜΡ με δυνατότητα λήψης HD video και μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, Android 4.2 και ενσωματωμένο πλοηγό MLS Destinator Talk&Drive με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου, το MLS iQTab Astro 3G® είναι απλά κορυφαίο!
Το MLS iQTab Astro 3G®  περιλαμβάνει για πρώτη φορά νέες μοναδικές καινοτομίες της MLS: Phone, Talk&Lock, Family.
Το MLS iQTab Astro 3G® είναι και τηλέφωνο! Παρέχει τη δυνατότητα κλήσης και αποστολής sms λειτουργώντας σαν να είναι και smartphone.
Επιπλέον, το MLS iQTab Astro 3G® είναι απόλυτα ασφαλές, αφού σου δίνει τη δυνατότητα να το ξεκλειδώνεις μόνο με τη δική σου φωνή! Με το νέο Talk&Lock® η φωνή σου γίνεται ο κωδικός σου. Αποθηκεύεις όποια φωνητική εντολή ασφάλειας επιθυμείς (π.χ. άνοιξε σουσάμι)  και το MLS iQTab Astro 3G®  ανοίγει μόνο με τη δική σου χροιά!
Η MLS εγκαινιάζει με το MLS iQTab Astro 3G®  τη λειτουργία Family! Τώρα παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών χρηστών. Ο κάθε χρήστης του MLS iQTab Astro 3G® μπορεί να εγκαταστήσει τις δικές του εφαρμογές και να έχει πρόσβαση μόνο ο ίδιος σε αυτές! Ορίζεις τους χρήστες που επιθυμείς, τον καθένα με το δικό του κλείδωμα και, πλέον, το MLS iQTab Astro 3G®  μπορεί να εξατομικεύεται για τον καθένα χωριστά!   
Επίσης, ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες Talk&… της MLS:  Τι σημαίνει αυτό; Τηλεφωνείς, γράφεις και στέλνεις sms και email, ποστάρεις στο Facebook  μόνο με τη φωνή σου! 
To MLS iQTab Astro 3G®  διατίθεται στα καταστήματα OTE, Cosmote, Γερμανός, Public, Κωτσόβολος, Media Markt, Ηλεκτρονική και σε όλες τις ενημερωμένες αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών και πληροφορικής. Η προτεινόμενη λιανική τιμή του MLS iQTab Astro 3G®  είναι 249 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.        
«Είμαστε υπερήφανοι για το MLS iQTab Astro 3G®  που δημιουργεί νέα δεδομένα και είναι ίσως το κορυφαίο overall android tablet της αγοράς και μάλιστα σε λογική τιμή» δηλώνει ο Γιάννης Καματάκης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS (Making Life Simple).
Θεσσαλονίκη,  10 Φεβρουαρίου 2014

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια