Δοκιμάζοντας το καλύτερο power bank της αγοράς.

Tα power banks έχουν μπει πλέον για τα καλά στην ζωή μας. Με τόσες ηλεκτρονικές συσκευές στην καθημερινότητα μας και με το πρόβλημα της αυτονομίας να δείχνει προς το παρόν άλυτο. Οι μικρές (ή και μεγάλες) φορητές μπαταρίες είναι βάλσαμο.Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την καλύτερη που κυκλοφορεί εκεί έξω την αγοράσαμε, την δοκιμάσαμε και σας την παρουσιάζουμε. Πρόκειται για την Xiaomi Mi power bank 10.400mAh Oι λόγοι για τους οποίους χρίσαμε αυτό το power bank ως το καλύτερο είναι
1 Η χωρητικότητα (10.400mAh) η οποία μας επιτρέπει έως και 4 πλήρεις φορτίσεις της συσκευής (συμπεριλαμβανομένων και των μεγάλων απωλειών ενέργειας που έχουν όλα τα power banks.
2 Την καλή ποιότητα κατασκευής (μεταλλικό περίβλημα)
3 Το γεγονός ότι είναι επώνυμη η Xiaomi είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στον χώρο των κινητών και γενικότερα των φορητών συσκευών.
4 Και φυσικά την τιμή του 

Στα test που κάναμε το xiaomi τα πήγε περίφημα ολοκληρώνοντας 3 φορτίσεις στο Ecoo EO4 και 3,5 στο Mls iqtalk fingerprint. Ένα αλλό πλεονέκτημα του εν λόγω power bank είναι το σχετικά βολικό μέγεθος και βάρος συγκριτικά με άλλα power banks της ίδιας χωρητικότητας. Πάντως η Xiaomi έχει κυκλοφορήσει και έκδοση 5000mAh ή οποία είναι σημαντικότερα μικρότερη.

Μπορείτε να βρείτε το xiaomi Μi power bank με 22 ευρώ εδώ  
Αν δεν είστε διατεθειμένοι να δώσετε 22 ευρώ μπορείτε να βρείτε έναν φτηνό κλώνο του με μόλις  ευρώ 8,95 ευρώ βρείτε τον εδώ  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια