T-Bao R8 : Δοκιμάζουμε το Laptop των 160 ευρώ. (video)


 Έχουμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το T-Bao R8 ίσως το οικονομικότερο laptop με οθόνη 15.6 ιντσών. Το R8 απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα laptop για καθημερινή χρήση με μεγάλη Full Hd οθόνη,μικρό βάρος και πολύ χαμηλή τιμή.Βρείτε το Tbao στο Gearest με μόλις 152 ευρώ + 18 ευρώ priority line μεταφορικά για να μην έχετε κανένα θέμα με το τελωνείο  link  εδω 
Δείτε το αναλυτικό video review που ετοιμάσαμε 



Τεχνικά χαρακτηριστικά 
Το R8 ενσωματώνει 
4πύρηνο επεξεργαστή Intel Cherry trail 1.44 ghz (overclocked στο 1.92 ghz)
Μνήμη Ram 4 gb
Μνήμη Rom 64 gb
Οθόνη 15.6 ιντσών Full Hd τεχνολογίας IPS 
Μπαταρία
Windows 10
Wifi , Bluetooth 
HDMI


H εμφάνιση 
Το R8 έρχεται σε 2 χρώματα: Μπλε του ζαφειριού (το οποίο και έχουμε) και ασημί 
Η συσκευή είναι κατασκευασμένη εξολοκλήρου από πλαστικό και αφήνει μια ωραία αίσθηση στο χέρι, ξεδιπλώνοντας το ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος (η συσκευή έχει πολύ μικρά bezels). Τόσο το πληκτρολόγιο όσο και το touchpad έχουν ωραία αίσθηση στο χέρι.




Η αυτονομία 
Το laptop έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία 10000 mAh η οποία προσφέρει έως και 7μιση ώρες αυτονομίας το οποίο είναι πολύ σημαντικό για μια φορητή συσκευή στα + και ο πολύ μικρός σε μέγεθος φορτιστής τον οποίο μπορείτε να κουβαλάτε παντού.

Οι Επιδόσεις 
Το R8 απευθύνεται σε όποιον θέλει να πραγματοποιεί τις καθημερινές εργασίες στον υπολογιστή (web browsing,text edititing,εφαρμογές γραφείου,ταινίες κτλ) αν θέλετε να παίζετε παιχνίδια στο laptop σας ή χειρίζεστε απαιτητικά προγράμματα θα πρέπει να δώσετε περισσότερα χρήματα.

Τα +
Η οθόνη του
Η αυτονομία του
Η τιμή του 
Το γεγονός ότι έχει 4 gb ram (αρκετά καλό σε αυτήν την τιμή) 
Το ότι δεν ανέβασε καθόλου θερμοκρασία ακόμα και μετά από ώρες χρήσεις 
Το μικρό πάχος και βάρος του

Τα -
Το ηχείο του αποδίδει χαμηλή ένταση και τσίγκινο ήχο
Θα θέλαμε λίγο μεγαλύτερη ενσωματωμένη μνήμη 

Βρείτε το Tbao στο Gearest με μόλις 152 ευρώ + 18 ευρώ priority line μεταφορικά για να μην έχετε κανένα θέμα με το τελωνείο  link  εδω 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια