Δείτε το νέο smartphone της MLS !!

Η MLS πληροφορική ανακοίνωσε το νέο mls king .Το καλύτερο κινητό της mls που έχουμε δει μέχρι σήμερα καθώς ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστη,καμερα στα 8mp και προιγμενες λειτουργίες αναγνώρισης φωνής στα αρνιτικα να πούμε πως για μια ακομη φορα τηλεφωνο της mls κυκλοφορει με παλεα εκδοση (android 4) ακολουθει το δελτιο τύπου της ετεριας  απο την φωτογραφία καταλαβενουμε οτι το κινητο θα κυκλοφορίσει σε 2 χρώματα.

MLS Πληροφορική: Κυκλοφορεί το νέο κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk King™ 
Την κυκλοφορία του νέου κινητού της τηλεφώνου MLS iQTalk King™ ανακοινώνει η MLS Πληροφορική. Το νέο κινητό τηλέφωνο της εταιρίας συμπεριλαμβάνει την καινοτόμα λειτουργία Talk&Post for Facebook™. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα ο κάτοχος του MLS iQTalk King™ μπορεί να κάνει post στο Facebook μόνο με τη φωνή του! Απλά λέει το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall του. Επιπλέον το ειδικό πλήκτρο Talk&Post™ στο MLS Keyboard™, του επιτρέπει να σχολιάζει (comment) και να στέλνει μήνυμα (chat), με τη φωνή του.
Το MLS iQTalk King™ είναι εύχρηστο, λεπτό και ελαφρύ κινητό ειδικά σχεδιασμένο από Έλληνες μηχανικούς για να έχει το ιδανικό σχήμα: Είναι μικρό και μεγάλο μαζί καθώς έχει μεγάλη οθόνη 4’’ και χωράει άψογα στην παλάμη του χρήστη. Το MLS iQTalk King™ διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα. Επιπλέον ενσωματώνει όλες τις καινοτομίες που μόνο τα MLS τηλέφωνα έχουν: Το Talk&Call™ που λες το όνομα του ατόμου που θέλεις να καλέσεις και το MLS iQTalk King™ κάνει το τηλεφώνημα για σένα όπως κι αν έχεις περάσει την επαφή σου. Το Talk&SMS™ που λες το κείμενο του μηνύματος και το MLS iQTalk King™ γράφει το μήνυμα και το στέλνει για σένα. Το Talk&Drive™ που του λες που θέλεις να πας και σε πηγαίνει στον προορισμό σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Η καινούρια εποχή επικοινωνίας που ξεκίνησε με το MLS iQTalk™ συνεχίζεται! Με τη δύναμη της φωνής σου, ότι λες γίνεται!
Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android 4, διπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,0’’ IPS LCD, υποστήριξη High Definition Video, φωτογραφίες 8MP με φλας, δεύτερη μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις και εσωτερική μνήμη 4GB. Επιπλέον ενσωματώνει τον μοναδικό πλοηγό με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive™ με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89€. Συνοδεύεται από καλώδιο MicroUSB και φορτιστή σπιτιού.
Το MLS iQTalk King διατίθεται από σήμερα στα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTalk King είναι 249€ ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μπορεί κανείς να το αποκτήσει φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ.
Πέμπτη 4.7.2013


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια