MLS iQTalk Crystal maX νέο smartphone από την MLS

H Ελληνική εταιρία mls πληροφορική ανακοίνωσε το νέο της smartphone το iQTalk Crystal maX το οποίο πρόκειται ουσιαστικά για το μεγάλο αδερφάκι του iQTalk Crystal που είχε κυκλοφορήσει πέρυσι

Ενσωματώνει
 οθόνη 4,5’’ LCD qHD IPS ανάλυσης (960×540 pixels),
 κάμερα 12 MP με φλας,
διπύρηνο(Dual Core)επεξεργαστή,
μπροστινή κάμερα 2MP για HD βιντεοκλήσεις,,
το Crystal maX διαθέτει HSPA συνδεσιμότητα πιο γρήγορο σερφάρισμα,
4GB εσωτερική μνήμη,
τεχνολογία οθόνης OGS (One Glass Solution) και λειτουργικό σύστημα Android 4.1
 Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα καταστήματα OTE, Γερμανός και COSMOTE με τιμη 249,99 ευρώ
update Είναι πολύ πιθανό τις επόμενες μέρες να έχουμε στη διάθεση μας ένα  iQTalk Crystal maX για να κάνουμε ένα αναλυτικό review.
  Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το δελτίο τύπου της εταιρίας

 Κυκλοφορεί το νέο κινητό τηλέφωνο MLS iQTalk crystal maX® Την κυκλοφορία του νέου εντυπωσιακού της τηλεφώνου MLS iQTalk Crystal maX® ανακοινώνει η MLS. Με εκπληκτική οθόνη 4,5’’ LCD qHD IPS, κάμερα 12 MP με φλας, διπύρηνο(Dual Core)επεξεργαστή, μπροστινή κάμερα 2MP για HD βιντεοκλήσεις, την πιο καινοτόμα συσκευασία που μετατρέπεται σε ηχείο για εκπληκτικό ήχο, το Crystal maX® προσφέρει ποιότητα και στυλ στο Maximum! Επιπλέον, διαθέτει HSPA συνδεσιμότητα για ακόμη πιο γρήγορο σερφάρισμα, 4GB εσωτερική μνήμη, τεχνολογία οθόνης OGS (One Glass Solution) για υψηλή πιστότητα και αντοχή, λειτουργικό σύστημα Android 4.1 και δυνατότητα picture in picture (βλέπεις βίντεο παράλληλα με ο,τιδήποτε άλλο κάνεις). Το MLS iQTalk Crystal maX® δεν είναι απλά έξυπνο, είναι ευφυές! Ήρθε για να αλλάξει μια για πάντα τον τρόπο που τηλεφωνούμε: Με το Talk&Call λες το όνομα που θέλεις να καλέσεις, με όποιον τρόπο κι αν το έχεις καταχωρήσει στις επαφές σου (Ελληνικά, Greeklish, με ανάμεικτους συνδυασμούς) και το MLS iQTalk Crystal maX ® κάνει το τηλεφώνημα…για σένα! Το νέο καινοτόμο smartphone της MLS αλλάζει μια για πάντα τον τρόπο που στέλνουμε μήνυμα: απλά πατάς το κουμπί Talk&SMS, λες το όνομα της επαφής και υπαγορεύεις το μήνυμα. Η νέα τεχνολογία Talk&Email αλλάζει τον τρόπο που στέλνουμε mail: λες το κείμενο που θέλεις να γράψεις κι αυτό γράφεται αυτόματα. Τόσο απλά και εύκολα! Η τεχνολογία Talk&Post αλλάζει τον τρόπο που ανεβάζουμε κείμενα (post) στο Facebook. Απλά λες το κείμενο και αυτό γράφεται αυτόματα στο wall σου! Επιπλέον το ειδικό πλήκτρο Talk&Post® στο MLS Keyboard®, σου επιτρέπει να σχολιάζεις (comment) και να στέλνεις μήνυμα (chat) με τη φωνή σου. Ενσωματωμένος υπάρχει ο μοναδικός πλοηγός με αναγνώριση φωνής MLS Destinator Talk&Drive® με βάση στήριξης και φορτιστή αυτοκινήτου συνολικής αξίας 89 ευρώ για να μη χάνεσαι ποτέ! Το νέο τηλέφωνο διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα ενώ περιλαμβάνει επίσης καλώδιο MicroUSB και φορτιστή σπιτιού. Το MLS iQTalk Crystal Max® διατίθεται στα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTalk Crystal Max® είναι 249,90 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ. «Το MLS iQTalk Crystal maX προσφέρει premium επιδόσεις και εξαιρετική ποιότητα σε λογική τιμή. Ενσωματώνει μοναδικές τεχνολογίες που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος των ανθρώπων της MLS: Making Life Simple", δηλώνει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κος Γιάννης Καματάκης.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

αφήστε τα σχόλια σας
Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.