Android 2nd Press Button.Το μαγικό κουμπί του android ! ! !

Πως θα σας φαίνονταν να μπορούσατε να προσθέσετε ένα πλήκτρο στην android συσκευή σας ?
Στις μέρες μας οι εταιρίες τείνουν να εξαφανίσουν τα φυσικά πλήκτρα από τις συσκευές. Αυτό πολλές φορές δημιουργεί προβλήματα πχ η αφαίρεση των μπροστινών hard keys σε αρκετές android συσκευές προκαλεί προβλήματα στους χρήστες τους και μικραίνει την διαθέσιμη οθόνη. Το μεγάλο μειονέκτημα πάντως των φυσικών πλήκτρων είναι το γεγονός ότι με την πάροδο του χρόνου φθείρονται.
Όλα τα παραπάνω προβλήματα έρχεται να καλύψει το Android 2nd Press Button το οποίο είναι ένα μικροσκοπικό κουμπί που προσαρμόζετε στην συσκευή μέσο του βύσματος των ακουστικών.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσαρμόσετε το κουμπάκι στην συσκευή σας, να κατεβάσετε την κατάλληλη εφαρμογή (από εδώ)και να επιλέξετε ποια ακριβώς λειτουργία επιθυμείτε να επιτελεί το πλήκτρο. Η εφαρμογή περιέχει μεγάλη γκάμα από ενέργειες που μπορεί να κάνει (πχ να ενεργοποιεί την κάμερα,την μουσική ή τον φακό της συσκευής)
Και το καλύτερο ?
Η τιμή του. Το συγκεκριμένο gadget το οποίο το θεωρώ χρήσιμο και πρωτότυπο κοστίζει 3,5-6 ευρώ αναλόγως το κατάστημα από όπου θα το προμηθευτείτε.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. αυτο θελει ιντερνετ για να δουλεψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο που μπορω να το αγορασω? και ποσο?

      Διαγραφή
    2. Mπορείς να το βρείς εδώ με 3,7ευρω και δωρεάν μεταφορικά http://www.pandawill.com/2nd-press-button-35mm-slim-smart-shortcut-customized-cool-gadget-for-android-devices-p88664.html
      αν το πάρεις στείλε ένα mail με εντυπώσεις.

      Διαγραφή

αφήστε τα σχόλια σας
Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.