Είδαμε το Beastars στο Netflix

Η Zootopia σε anime; Σίγουρα όχι, στο μόνο που μοιάζουν αυτά τα δυο είναι στο ότι τα ζώα μιλάνε και προφανώς μην βάλετε σε μικρό παιδί να το δει.
 Αφού το ξεκαθαρίσαμε αυτό, ας μιλήσουμε για το anime. Βρισκόμαστε στην Cherryton Academy όπου, όπως και στην υπόλοιπη πόλη, όλα τα ζώα ζουν μαζί και οι πρώτες σκηνές μας δείχνουν τον Tem, ένα αλπακά (google this shit!), να προσπαθεί, ματωμένος, να ξεφύγει από ένα σαρκοφάγο, χωρίς αποτέλεσμα στο τέλος καταβροχθίζεται. Μετά από όλο αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά τον πρωταγωνιστή, ένας γκρι λύκος με το όνομα Legosi, ο οποίος, παρά το μέγεθος του, είναι πολύ ντροπαλός και ευαίσθητος, που περνάει τον χρόνο του στην θεατρική ομάδα του σχολείου, αλλά δυσκολεύεται να τα βάλει με τα έμφυτα, φυσικά ένστικτα του σαρκοφάγου. Τις επόμενες μέρες ο Legosi γνωρίζει και ερωτεύεται( ; ) την Haru, ένα ολόλευκο κουνέλι νάνος που είναι πιο σεξουαλικά ενεργής από το φυσιολογικό. Οπότε, έχουμε έναν λύκο, που προσπαθεί να κρύψει τα ένστικτα του, να ερωτεύεται ένα κουνέλι. Τι μπορεί να πάει λάθος;



 Η αλήθεια είναι ότι είδα και τα 12 επεισόδια σε μία μέρα και δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ. Επενδύστε τον χρόνο σας και μια συμβουλή μην τον δείτε σε δημόσιο χώρο (το είδα ενώ ήμουν στο καράβι και για καλή μου τύχη δεν είχε κόσμο).
 Το anime βρίσκεται στο Netflix, για όποιον θέλει να το δει και πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε ότι έρχεται η δεύτερη σεζόν… το 2021.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια