Πως να ενεργοποιήσω το ΝΕΟ Dark Mode του Facebook στον λογαρισμό μου!

Το Facebook τους τελευταίους μήνες είχε γίνει αρκετά αργό στην desktop έκδοση του, και περιμέναμε καιρό μία μεγάλη ανανέωση. Έτσι το Facebook πλέον απέκτησε ένα πιο 2020 design και παρατηρούμε μεγάλη αλλαγή στη σχεδίαση που θυμίζει αρκετά την mobile εφαρμογή της εταιρίας. 

Δίνει αρκετή έμφαση στο Marketplace και μεγάλες αλλαγές παρατηρούνται επίσης στα προφίλ των χρηστών και στη λειτουργία του chat, και θα βοηθήσει στους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης της σελίδας και στην ευκολότερη πλοήγηση του χρήστη. Επίσης πλέον μπορούμε έυκολα να αλλάζουμε σε "σκοτεινό" θέμα

 

Πώς να το ενεργοποιήσετε:
Για να το ενεργοποιήσετε, πατάτε στο μικρό τριγωνάκι δίπλα απο το εικονίδιο για τις ειδοποιήσεις  και έπειτα την επιλογή "Switch to new Facebook", όπως βλέπουμε και στην εικόνα παρακάτω.


Μόλις το πατήσουμε, θα ανανεωθεί η σελίδα μας και θα μας εμφανιστούν τα δύο παρακάτω μηνύματα που μας καλωσορίζουν στη νέα εμφάνιση.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στο "φωτεινό" και το "σκοτεινό" θέμα. Μην ανησυχείτε για την επιλογή σας αφού δεν είναι οριστική και μπορείτε να αλλάξετε θέμα ή ακόμα και να αλλάξετε στην παλία εμφάνιση του Facebook όποτε θέλετε από την πάνω δεξιά γωνία όπου υπάρχουν οι επιλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια