Δελτίου τύπου της MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ για το mls iQtalk.

Δελτίου τύπου της MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ για το mls iQtalk  

Παρουσίαση και κυκλοφορία του MLS iQTalk

Η MLS Πληροφορική ανακοινώνει τnν κυκλοφορία του MLS iQTalk, του πρώτου Ελληνικού κινητού τηλεφώνου. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της σε τεχνολογίες αναγνώρισης φωνής και τεχνητής νοημοσύνη, η MLS μπαίνει στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας με τη δημιουργία του MLS iQTalk, του Android smartphone που μιλάει και καταλαβαίνει Ελληνικά!
Το MLS iQTalk δεν είναι απλά έξυπνο, είναι ευφυές. Ήρθε για να αλλάξει, μια για πάντα, τον τρόπο που τηλεφωνούμε. Εμείς του λέμε το όνομα, με όποιον τρόπο και αν το έχουμε καταχωρήσει στις επαφές μας (Ελληνικά, Greeklish, με aνάμεικτους συνδυασμούς γλωσσών ή και ανάποδα) και το MLS iQTalk μας καταλαβαίνει και πραγματοποιεί την κλήση για εμάς. Αν έχουμε πάνω από ένα τηλέφωνο στο ίδιο όνομα, μπορούμε να του πούμε σε ποιο τηλέφωνο να καλέσει, π.χ. «Δημητριάδης κινητό»! Αν όχι, τότε το ίδιο το MLS iQTalk μας ρωτάει αν θα πρέπει να καλέσει στο κινητό ή στο σταθερό. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μπορούμε να πούμε σε ποιον θέλουμε να στείλουμε μήνυμα ή e-mail και το MLS iQTalk θα τον βρει και θα συμπληρώσει αυτόματα το νούμερο ή τη διεύθυνση του παραλήπτη για μας. Και βέβαια είναι ενσωματωμένος ο πλοηγός MLS Destinator Talk&Drive, ώστε να μιλάμε στο MLS iQTalk και αυτό να μας πηγαίνει στον προορισμό μας.
Το MLS iQTalk διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Gingerbread 2.3.5, οθόνη υψηλής ευκρίνειας 4,3” με εξαιρετικές γωνίες θέασης και ανάλυση 800Χ480, επεξεργαστή 650 MHz, κάμερα 5 MP με φλας και auto-focus, μπροστινή κάμερα για βιντεοκλήσεις, μνήμη 512 ΜΒ και κάρτα μνήμης MicroSD 4GB. Η συνδεσιμότητα του MLS iQTalk επιτυγχάνεται μέσω 3G, WiFi, Bluetooth 2.1 και microUSB, ώστε να υπάρχει ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στο internet, στα e-mails, τα social media (Facebook, Twitter κλπ) αλλά και στο Play Store (Android Market) με τις παραπάνω από 500.000 εφαρμογές. Ζυγίζει 140 γρ. μαζί με την αποσπώμενη μπαταρία των 1.500 mAh. Συνοδεύεται από βάση αυτοκινήτου και φορτιστή αυτοκινήτου, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες για επικοινωνία και ψυχαγωγία, στη δουλειά, στο σπίτι και στο αυτοκίνητο.
Τα κέντρα τεχνικής υποστήριξης της MLS βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παράλληλα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες βρίσκεται στη διάθεση των χρηστών του MLS iQTalk το call center της εταιρίας.
Το MLS iQTalk διατίθεται από την Τετάρτη 4 Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΟΤΕ καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της COSMOTE. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTalk είναι 249,90 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και μπορεί να το αποκτήσει κανείς φθηνότερα στα προγράμματα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ. 



                                                              
                                      

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια