5 βήματα για να κάνετε το android κινητό σας πιο γρήγορο

Αν δν εχετε ενα υπερ smartphone πχ (gs3,htc one x κα) .Ειναι πολυ πιθανο να μην ειστε ικανοποιημενοι με την αποδοση της συσκευης σας .Σημερα λοιπον θα σας δειξουμε με 5 απλα βηματα .Πως να κανετε πιο αποδοτικη τη συσκευη σας και να ξεχασετε τα lags μια και καλή.


  1 Κάντε root στη συσκευή σας.
Πως να κανεται root στη συσκευη σας ?
Ο τρόπος root διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Aν ενδιαφέρεστε κάνετε αναζήτηση για μεθόδους root στο  internet ή στείλτε μας mail
 Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα του root 1ον μπορείτε να περάσετε άλλη έκδοση στο κινητό σας (custom rom) 2ον μπορείτε να κάνετε over clock στη συσκευή σας 3ον Μπορείτε να περάσετε τις εφαρμογές που χρειάζονται root πχ wifi tethering. Φυσικά υπάρχουν και τα αρνητικά του root όπως ότι χάνετε η εγγύηση, και πως υπάρχει πιθανότητα καταστροφής του τηλεφώνου 
2 Κάντε over/under clock τη συσκευή σας
Τι είναι το οver clock?
Το overclock ρυθμιζει το ποσο γρηγορα θα δουλευει ο επεξεργαστης της συσκευης μαλιστα αν περασετε custom rom τοτε ισος να μπορειτε να ρυθμισετε το επεξεργαστη ωστε να δουλει σε μεγαλητερη ταχυτητα απο οτι γραφει ο κατασκευαστης πχ στο galaxy ace αν και ο επεξεργαστης ειναι 800 mhz με την the myth rom 2 η μεγηστη ταχυτητα ευτασε στα 902 mh.Το under clock ειναι η μειωση ταχυτητας επεξεργαστη η οποια αυξανει την διαρκεια της μπαταριας .
over clock θα κανεται με την εφαρμογη set cpu for root users την οποια μπορειτε να αγορασετε ή να βρειτε δωρεαν στο internet.
3 Αυξήστε την ram με την εφαρμογή swaper for root .Το swape ένα κομμάτι της καρτας μνημης το οποίο λειτουργεί ως βοηθός της ram το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή από εδώ 


  1. Το εγκαθιστούμε και επιλέγουμε "Activate Swap on Boot".
  2. Επιλέγουμε σε ποιο partition της SD κάρτας θέλουμε να αποθηκευτεί το αρχείο μας.
  3. Επιλέγουμε το μέγεθος του αρχείου Swap, το οποίο συνήθως είναι το μισό της διαθέσιμης RAM της συσκευής. Ένα λογικό νούμερο για το Android είναι τα 150-200MB.
  4. Πατάμε "Save" και κάνουμε επανεκκίνηση τη συσκευή μας.            (dr android)
4 κατεβάστε έναν task killer ή εναν ram manager πχ task killer ram manager
5 Περάστε custom rom στη συσκευή σας οι cystom roms ή ανεπίσημες αναβαθμίσεις είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη συσκευή σας πολύ πιο γρήγορη  αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος καταστροφής οπότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο ότι κάνετε.
Μπορείτε να δείτε την διαφορά κάνοντας tests με προγράμματα όπως το quadrant

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

αφήστε τα σχόλια σας
Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.