Mls iqtalk s8. Το πρώτο 8πύρηνο της mls

Η mls ανακοίνωσε το mls iqtalk s8 το πρωτο της οκταπύρηνο smartphone.Το s8 ενσωμάτωνει κάμερα 13 mp με φακο της sony που υπόσχεται φωτογραφίες υψηλης ανάλυσης και video full hd, οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης hd 1280x720 pixels,nfc,gps,wifi,bluetooth και μοντέρνο design.Ξεχωρίζει για τις φωνιτικές εντολές της mls αλλα και για την μνήμη ram η οποια φτάνει τα 2 gb και σε συνδυασμό με τον ισχυρό επεξεργαστή παρέχουν ενα εξερετικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να έχουμε κάποια στιγμή υο κινητό στα χέρια μας για review.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε mls οπου μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά ,την τιμή και την διαθεσιμότητα της συσκευής

Την κυκλοφορία του πρώτου 8-πύρηνου Android Smartphone της ανακοινώνει η MLS Πληροφορική ΑΕ.

Το MLS iQTalk S8® είναι λεπτό και ελαφρύ, με προσωπικότητα και στυλ σε οθόνη 5’’ HD. Το νέο MLS τηλέφωνο ήρθε για να σας μαγεύσει και να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη! Χάρη στους 8 πυρήνες που μπορούν και λειτουργούν ταυτόχρονα, κάνει τα πάντα πιο γρήγορα ώστε να μη χάνετε ούτε ένα λεπτό από το χρόνο σας.
Σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Το MLS iQTalk S8® έχει οθόνη από Corning® Gorilla® Glass 3, έναν ειδικό κρύσταλλο για απόλυτη προστασία σε πτώσεις, χτυπήματα και γρατζουνιές.
Ακόμη, οι φωτογραφίες σας δεν θα είναι ποτέ ξανά θαμπές, κουνημένες ή χαμηλής ανάλυσης. Η 13MP πίσω κάμερα στηρίζεται σε σύγχρονο αισθητήρα για εκπληκτικές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και πιο ζωντανά χρώματα. Ετοιμαστείτε για εξαιρετικής ποιότητας selfies και Full HD βιντεοκλήσεις!
Και κάτι μικρό αλλά θαυματουργό ακόμη! Θέλετε να στείλετε φωτογραφίες ή αρχεία σε ένα φίλο σας; Το Bluetooth είναι πλέον παρελθόν! Το MLS Smartphone διαθέτει την πρωτοποριακή τεχνολογία μεταφοράς δεδομένων HotKnot. Απλά ακουμπήστε το MLS Smartphone σας με το MLS Smartphone του φίλου σας και τα δεδομένα θα μεταφερθούν γρήγορα και εύκολα.
Ταυτόχρονα, το MLS iQTalk S8® και η MAIC έρχονται για να αλλάξουν τη σχέση σας με το κινητό σας. H MAIC (MLS Artificial Intelligence Center) είναι η προσωπική σας βοηθός. Απλά της μιλάτε και αυτή σας καταλαβαίνει: Παίρνει τηλέφωνο για εσάς, γράφει SMS και email για εσάς, βρίσκει το αγαπημένο σας τραγούδι στο Youtube™, ψάχνει στο Google™, ανοίγει όποια εφαρμογή ή λειτουργία επιθυμείτε, βρίσκει τα κοντινότερα σε εσάς φαρμακεία, νοσοκομεία, βενζινάδικα, τράπεζες και μπορεί να σας πλοηγήσει σε αυτά.
Ακόμη, με μια φωνητική εντολή μπορεί να ανοίξει όποια εφαρμογή έχετε εγκατεστημένη στο MLS Smartphone σας όπως την κάμερα, τον φακό, το Bluetooth, τον καιρό, και πολλά άλλα.
Και τα ακόμη καλύτερα για το τέλος! Με τη λειτουργία «έξυπνης χειρονομίας» γίνεται η ζωή σας πιο εύκολη αφού μπορείτε να μεταβείτε σε ό,τι λειτουργίες έχετε επιλέξει με μια και μόνο κίνηση ακόμα και αν η οθόνη σας είναι κλειστή. Για παράδειγμα, ζωγραφίζετε με κλειστή οθόνη ένα C και ανοίγει η camera, ένα βέλος και ανοίγουν οι Επαφές, ένα B και ανοίγει το Bluetooth, κ.λπ.
Α, και  να μην ξεχνάτε πως το MLS Smartphone σας ενσωματώνει και το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης MLS Talk&Drive που κάνει το Smartphone σας και πλοηγό… ώστε να μη χάνεστε ποτέ!
Το MLS iQTalk S8® διατίθεται  αποκλειστικά στα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων τους. Η προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης του MLS iQTalk S8® είναι 329,90 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, ενώ διατίθεται φθηνότερα  με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια