5 Καλές ιδέες για επίδοξους mobile developers. (part1)

Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να παρουσιάζουμε εν συντομία κάποιες ιδέες που φαίνονται καλές και με τις οποίες ένας επίδοξος developer μπορεί να ασχοληθεί για την κατασκευή κάποιου mobile app. Φυσικά δεν είναι τόσο απλό, μην περιμένετε την τέλεια ιδέα εδώ αλλά ίσως κάτι από αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω να είναι το έναυσμα για το επόμενο success story στο  χώρο του mobile development

1) Event App

Σίγουρα όχι και η πιο πρωτότυπη ιδέα αλλά ένας καλός τρόπος να βγάλεις κάποια χρήματα. Στην ουσία πρόκειται για μια εφαρμογή που θα εντοπίζει και θα προβάλει όλα τα events που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από αυτήν του χρήστη.Σημαντικό είναι να υπάρχει και η δυνατότητα προσβεβλημένης δημοσίευσης με κόστος. Ένα σχετικά καλό και εύκολο project το οποίο μπορεί να έχει σημαντικά έσοδα.

2)Διαγωνισμός φωτογραφίας

Μια περίεργη εφαρμογή στην οποία οι χρήστες θα ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους και έπειτα διαγωνίζονται για να ανακηρυχθεί η καλύτερη.Σίγουρα η πιθανότητα να βγάλετε χρήματα από κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες αλλά ποτέ δεν ξέρετε ίσως κάποια εταιρία που δραστηριοποιείτε στον χώρο της φωτογραφίας να είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρη μαζί σας.

3) Εφαρμογές που τις χειρίζεσαι με gestures

Οι χειρονομίες (gestures) είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά των κινητών συσκευών πλέον πολλές συσκευές αντιλαμβάνονται gestures και εξ αποστάσεως κάτι το οποίο μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και με το οποίο μπορούν να δημιουργηθούν πολλά παιχνίδια.

4) Εξώφυλλα δίσκων

Η ιδέα είναι απλή το εν λόγω app θα αντιστοιχεί τα τραγούδια της συσκευής μας με τα εξώφυλλα των δίσκων που τα περιέχουν. Υπάρχει ήδη πληθώρα τέτοιων εφαρμογών όμως καμία δεν κάνει καλή δουλειά με τα ελληνικά κομμάτια.

5) Εφαρμογές Analytics

Εφαρμογές που δίνουν analytics κάθε είδους είναι πολύ σημαντικές στις μέρες μας και απαραίτητες για κάθε επιχείριση που δραστηριοποιείτε στο διαδίκτυο. Μπορούν να αποφέρουν τεράστια κέρδη από αγορές και συνδρομές.

Τέλος 1ου μέρους θα ακολουθήσουν και άλλοι παρόμοιοι οδηγοί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια