To LeEco Le Pro 3 Elite είναι η οικονομικότερη συσκευή με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας !

Την LeEco την ξέρουμε για τις ιδιαίτερα οικονομικές συσκευές της, όμως με αυτήν τη προσφορά για το LeEco Le Pro 3 Elite ξεπέρασε τον εαυτό της. Συγκεκριμένα το Le Pro 3 Elite έρχετε  με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 MSM8996 2.15 GHz ο οποίος είναι μεν περσινό μοντέλο αλλά είναι κορυφαίος (ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή συναντάμε και στα LG G5,Οne +3,Xiaomi mi5 και HTC 10), Το LePro 3 Elite έχει επίσης 4gb ram 32 ή 64gb αποθηκευτικό χώρο,θηριώδη μπαταρία 4070 mAh, οθόνη διαμέτρου 5.5 ιντσών ανάλυσης full HD και κάμερα 16mp με φακό Sony IMX298 Exmor RS ο οποίος εγγυάται άριστη ποιότητα φωτογραφιών και video 4K.

Τα αρνητικά
Η σχέση ποιότητας τιμής είναι εξαιρετική παρόλα αυτά υπάρχουν 3 αρνητικά τα οποία πρέπει να αναφέρουμε
1 Η LeEco έχει αφαιρέσει την υποδοχή των ακουστικών απο όλες τις συσκευές (Ήταν η πρώτη εταιρία που τ έκανε πριν από την Apple)
μέσα στο κουτί παρέχεται ο ανταπτορας για σύνδεση ακουστικών στην type c micro usb θύρα της συσκευής αλλά αυτό συμαινει οτι δεν μπορούμε να έχουμε τα ενσύρματα μας ακουστικά αν φορτίζουμε το κινητό.

2 Έρχεται με το ξεπερασμένο Android 6 και μιας και η LeEco δεν θυμίζεται για την υποστήριξη της ίσως να μην δούμε ποτέ καινούργια έκδοση (τουλάχιστον όχι επίσημα)

3 Στην έκδοση Elite έχει αφαιρεθεί το NFC

Αν αυτα τα 3 δεν είναι αρκετά για να σας αποτρέψουν και αν θέλετε ένα κινητό με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και τιμή μόλις 180-200 ευρώ τότε δεν έχετε παρά να αγοράσετε το Le Pro 3 Elite. Εμεις σε λίγο καιρό θα το έχουμε για να σας το παρουσιάσουμε και να δούμε αν κάνει όλα αυτά που υπόσχεται

 βρείτε το εδώ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια