To LeEco Le Pro 3 Elite είναι το απόλυτο value for money smartphone (ελληνικό video review)


Δείτε το video-review που ετοιμάσαμε για το απόλυτο value for money smartphone


Aγοράστε το από εδώ    (πάντα με μεταφορικά priority line για αγορές εκτός Κίνας)


Την LeEco την ξέρουμε για τις ιδιαίτερα οικονομικές συσκευές της, όμως με αυτήν τη προσφορά για το LeEco Le Pro 3 Elite ξεπέρασε τον εαυτό της. Συγκεκριμένα το Le Pro 3 Elite έρχετε  με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 MSM8996 2.15 GHz ο οποίος είναι μεν περσινό μοντέλο αλλά είναι κορυφαίος (ακριβώς τον ίδιο επεξεργαστή συναντάμε και στα LG G5,Οne +3,Xiaomi mi5 και HTC 10), Το LePro 3 Elite έχει επίσης 4gb ram 32 ή 64gb αποθηκευτικό χώρο,θηριώδη μπαταρία 4070 mAh, οθόνη διαμέτρου 5.5 ιντσών ανάλυσης full HD και κάμερα 16mp με φακό Sony IMX298 Exmor RS ο οποίος εγγυάται άριστη ποιότητα φωτογραφιών και video 4K.

Τα αρνητικά
Η σχέση ποιότητας τιμής είναι εξαιρετική παρόλα αυτά υπάρχουν 3 αρνητικά τα οποία πρέπει να αναφέρουμε
1 Η LeEco έχει αφαιρέσει την υποδοχή των ακουστικών απο όλες τις συσκευές (Ήταν η πρώτη εταιρία που τ έκανε πριν από την Apple)
μέσα στο κουτί παρέχεται ο ανταπτορας για σύνδεση ακουστικών στην type c micro usb θύρα της συσκευής αλλά αυτό συμαινει οτι δεν μπορούμε να έχουμε τα ενσύρματα μας ακουστικά αν φορτίζουμε το κινητό.

2 Έρχεται με το ξεπερασμένο Android 6 και μιας και η LeEco δεν θυμίζεται για την υποστήριξη της ίσως να μην δούμε ποτέ καινούργια έκδοση (τουλάχιστον όχι επίσημα)

3 Στην έκδοση Elite έχει αφαιρεθεί το NFC

Αν αυτά τα 3 δεν είναι αρκετά για να σας αποτρέψουν και αν θέλετε ένα κινητό με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας και τιμή μόλις 180-200 ευρώ τότε δεν έχετε παρά να αγοράσετε το Le Pro 3 Elite. Εμεις σε λίγο καιρό θα το έχουμε για να σας το παρουσιάσουμε και να δούμε αν κάνει όλα αυτά που υπόσχεται


Aγοράστε το από εδώ  (πάντα με μεταφορικά priority line για αγορές εκτός Κίνας)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια