Μια σημαντική ρύθμιση για να μην χρεωθείτε από ανεπιθύμητα SMS.

Όπως γράψαμε και σε άρθρο μας χθες, από σήμερα 23/3 η κυκλοφορία των πολιτών μπορεί να γίνεται στους δρόμους μόνο με ειδική άδεια την οποία μπορείτε να λάβετε με και με δωρεάν sms στο 13033.


Σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια για να είστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε ανεπιθύμητες χρεώσεις στην συσκευή σας.


Ποιο ενδέχεται να είναι το πρόβλημα ;

Το sms στο 13033 είναι δωρεάν αλλά το 13033 είναι ένας 5ψήφιος αριθμός (παρόμοιοι αριθμοί χρησιμοποιούνται από επιτήδειους για παράλογες χρεώσεις ) οπότε τα σύγχρονα smartphones σε πολλές περιπτώσεις εμφανίζουν αυτό το μήνυμα όταν προσπαθήσετε να στείλετε sms σε 5ψήφιοείναι πολύ σημαντικό να ΜΗΝ τσεκάρετε το κουτάκι "Απομνημόνευση της επιλογής μου" γιατί έτσι θα δώσουμε άδεια στην συσκευή μας να μπορεί να στείλει μήνυμα σε 5ψήφιους χωρίς να υπάρχει αυτή η δικλίδα ασφαλείας. 

Για να στείλετε το μύνημα σας απλά θα πρέπει να πατάτε το ΑΠΟΣΤΟΛΗ κάθε φορά αφού πρώτα βεβεαιωθείτε ότι δεν έχετε τσεκάρει το κουτάκι "Απομνημόνευση της επιλογής μου" 


Αν πατήσατε καταλάθος "Απομνημόνευση της επιλογής μου"  μπορείτε να αναιρέσετε την ενέργεια σας από τις ρυθμίσεις 20+ δωρεάν games της εβδομάδας για το PC!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια