Blackview Tab 9 ΄Eρχεται το πρώτο tablet με Doke OS +Διαγωνισμός από την Blackview

Την Blackview ίσως να την γνωρίζετε κυρίως λόγο των rugged smartphones που κατασκευάζει, κάτι που ίσως να μην γνωρίζατε είναι ότι κατασκευάζει και tablets. 

Αυτές τις μέρες παρουσίασε το νέο της μοντέλο Blackview Tab 9 το οποίο έρχεται να αντικαταστήσερι το Tab 8 το οποίο είχε αρκετά θετικές αξιολογήσεις. Το Tab 9 έρχεται με Doke OS το οποίο αποτελεί μια παραμετροποίηση του Android (Android 10 για την ακρίβεια)





Κατά τα άλλα η συσκευή είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή Unisoc Tiger T618 (περίεργη επιλογή) οθόνη 10.1 ιντσών ανάλυσης 1920x1200 FHD+, 4gb μνήμης ram,64gb αποθηκευτικού χώρου, μεγάλη μπαταρία 7480mAh,κάμερες 13 & 5mp πίσω και μπροστά αντίστοιχα στερεοφωνικά ηχεία και υποστήριξη καρτών sd. 


Η Blackview κυκλοφορεί μαζί και το πληκτρολόγιο-θήκη με το οποίο μπορείτε να δώσετε έναν αέρα από ultrabook στο tablet σας (το πληκτρολόγιο πωλείται ξεχωριστά)


Η τιμή του Blackview Tab 9 στο επίσημο Aliexpress store της εταιρείας είναι 170 ευρώ για την απλή έκδοση και 212 για την έκδοση με το πληκτρολόγιο.

βρείτε τα ΕΔΩ


Εσείς θα αγοράζατε ένα tablet της blackview με μια παραμετροποιημένη έκδοση του Android ή θα προτιμούσατε κάποια άλλη επιλογή ?

Aυτές τις μέρες και εως τις 20-5-21 η Blackview τρέχει έναν διαγωνισμό με δώρα tablet Tab 9 και άλλες συσκευές 

Πάρτε μέρος εδώ 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια