Oscal Pad 8 με Android Doke OS_P 1.0 και μεγάλη οθόνη 10.1 ιντσών

Πριν από δύο μήνες, η OSCAL κυκλοφόρησε το πρώτο της smartphone smartphone, το C20, το οποίο είναι γνωστό ως ένα οικονομικό τηλέφωνο με μοντέρνο σχεδιασμό. Το τηλέφωνο έχει λάβει παγκόσμια δημοτικότητα αμέσως μετά την πρώτη του εμφάνιση και έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια βάση θαυμαστών για το OSCAL. Ως εκ τούτου, σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ανάγκη των θαυμαστών του, το OSCAL επέστρεψε με το τελευταίο αριστούργημά του που ονομάζεται Pad 8 μετά από ένα μεγάλο κύκλο αναβαθμίσεων τεχνολογίας.







                                                       OSCAL C20 & Pad 8

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο διευθύνων σύμβουλος της OSCAL σε πρόσφατη συνέντευξή του, η μάρκα τοποθετείται ως πρωτοπόρος στην αγορά έξυπνων συσκευών με προσανατολισμό στους νέους. Με γνώμονα το DNA της καινοτομίας, το OSCAL έχει δεσμευτεί να βοηθήσει άτομα κάτω των 35 ετών να αγοράσουν έξυπνες ηλεκτρικές συσκευές με αλματώδη απόδοση και μοντέρνο σχεδιασμό στην καλύτερη τιμή ευκαιρίας. Για να εκπληρώσει αυτή την υπόσχεση για τους παγκόσμιους χρήστες της, το OSCAL, υποστηριζόμενο από μια εξαιρετική ομάδα Ε & Α που αποτελείται από μηχανικούς που έχουν εργαστεί σε διεθνείς εταιρείες κινητής τηλεφωνίας πρώτης γραμμής για δεκαετίες, όχι μόνο προσπαθούν να διατηρήσουν τον ηγετικό ρόλο του μεταξύ των ομολόγων του, αλλά και καυχιούνται mainstream smartphone, ανθεκτικά τηλέφωνα, tablet, ακουστικά και πολλά άλλα, ώστε να ανοίξει την παγκόσμια αγορά καλύπτοντας πάνω από 100 έθνη από την Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, τη Λατινική Αμερική και την Ωκεανία.

                           

                          

   

                                                                 OSCAL Pad 8


Με τέτοια φιλοδοξία στο μυαλό, η OSCAL κυκλοφορεί τώρα το Pad 8 που αναμένεται να κυριαρχήσει στην αγορά tablet. Το Pad 8 είναι πολύ πιο ασυνήθιστο από το όνομα που ακούγεται καθώς επιτυγχάνει μια τέλεια ισορροπία όσον αφορά την αριστοκρατική εμφάνιση, τη ζωντανή οθόνη, το ομαλό λειτουργικό σύστημα και την μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και τις προσαρμοσμένες εφαρμογές.


                                                       OSCAL Pad 8



Λεπτό σώμα 9,4 mm+10,1 "FHD+μεγάλη οθόνη+πληκτρολόγιο


Η αντίσταση στην τυχαία πτώση θα ήταν ένας ζωτικός παράγοντας για την αξιολόγηση της ποιότητας ενός tablet και το Pad 8 δεν θα σας απογοήτευε όσον αφορά την ανθεκτικότητα. Εξοπλισμένο με θωρακισμένο γυαλί και μεταλλικό σασί, το Pad 8 θα επιβιώσει από τη σοβαρότερη δοκιμή πτώσης ή γρατζουνιές. Οι καμπύλες και λείες άκρες του Pad 8 προσφέρουν στους χρήστες του μια μεταξένια πινελιά που θα σας έκανε απρόθυμους να το αφήσετε κάτω. Το OSCAL Pad 8 μειώνει το βάρος του στα 547g και το πάχος στα 9.4mm, ώστε να μπορείτε να το μεταφέρετε με το ένα χέρι ή να το βάλετε μέσα στην τσάντα σας.

Πέρα από το κομψό σώμα και το μικρό μέγεθος, μια μεγάλη και φθηνή οθόνη tablet 10 ιντσών είναι απαραίτητη για άτομα που βασίζονται σε ένα tablet πολύ στην εργασία ή στην αναζήτηση ψυχαγωγίας. Η οθόνη 10,1 ιντσών του OSCAL Pad 8 και η αναλογία οθόνης προς σώμα 78,5% μειώνουν εύκολα μια μικρότερη οθόνη, επιτρέποντάς σας να μην χάσετε ποτέ μια σκηνή σε μια ταινία. Επιπλέον, η ανάλυση 1200*1920 υποστηρίζει υψηλό κορεσμό χρωμάτων και εξαιρετική ευκρίνεια, προσφέροντας ζωντανή ποιότητα εικόνας και καθηλωτική οπτική εμπειρία. Το πιο σημαντικό, με έναν ενισχυμένο αλγόριθμο λειτουργικού συστήματος, η οθόνη Pad 8 είναι συντονισμένη με λιγότερη φωτεινότητα από τους προκατόχους της, καθιστώντας την πιο φιλική προς τα μάτια, ειδικά για μικρά παιδιά, με μικρότερο κίνδυνο καταπόνησης των ματιών λόγω μακρού χρόνου οθόνης.

Επιπλέον, το Pad 8 του OSCAL λειτουργεί με πληκτρολόγιο (δεν περιλαμβάνεται), ικανό να μετατραπεί σε υπολογιστή, έτσι ώστε οι μαθητές ή οι υπάλληλοι γραφείου να μπορούν να μετατρέψουν το Pad σε στενό συνεργάτη στην ψυχαγωγία ή την εργασία. Για παράδειγμα, μπορούν να απαντήσουν σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να γράψουν εργασίες για το σπίτι ή μυθιστορήματα στο Pad με ένα πληκτρολόγιο.

Doke OS_P 1.0 βασισμένο στο Android 11


Όπως τα tablet από το Blackview, το OSCAL Pad 8 τρέχει ένα μοναδικό λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο android, δηλαδή το Doke_P 1.0 OS, το οποίο προσφέρει βελτιστοποιημένη διεπαφή χρήστη και σημαντικές λειτουργίες που βασίζονται στο Android 11.

Για παράδειγμα, το System Manager είναι μια λύση all-in-one που περιλαμβάνει απελευθέρωση περισσότερου χώρου, έξυπνη εξοικονόμηση ενέργειας, επιτάχυνση παιχνιδιών και διαχείριση εφαρμογών. Το Cold Room χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό διαδικασιών στο παρασκήνιο, τη διακοπή των κρυφών εφαρμογών και την αύξηση της απόδοσης. Το Doke_P 1.0 OS διαθέτει επίσης Data Migration Assistant, Reading Mode, Game Mode, Three-Finger Screenshot, κ.λπ. Η διασύνδεση του ρολογιού διαθέτει απλότητα και πρακτικότητα για να σας κρατά ενήμερους για την ώρα με μια ματιά. Εάν είχατε πρακτική εμπειρία με αυτό, πιθανότατα θα γνωρίζατε την αυξημένη απόδοση και ρευστότητα.

Οκταπύρηνος επεξεργαστής και μπαταρία 6580mAh


Το OSCAL Pad 8 τροφοδοτείται από οκταπύρηνο επεξεργαστή και συνδυάζεται με 4 GB RAM, 64 GB ROM και επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Έτσι, είναι εύκολο να εκτελέσετε πολλαπλές εργασίες και να κρατήσετε τα σημαντικά αρχεία σας στο χέρι.

Η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας 6580mAh σας υποστηρίζει να παρακολουθείτε βίντεο και να εργάζεστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι θα περιμένατε σε μια συσκευή σε αυτό το μέγεθος. Προσφέρει 5 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και 7 ώρες περιήγησης ιστοσελίδων, 5 ώρες online παιχνίδια, 28 ώρες τοπικής μουσικής και 480 ώρες αναμονής.



Χρήσιμα χαρακτηριστικά

Παραδόξως, αυτό το tablet διαθέτει θύρα σύνδεσης για εύκολη σύνδεση πληκτρολογίου. Το προαιρετικό πληκτρολόγιο προσφέρει μια ομαλή εμπειρία πληκτρολόγησης, ένα ενσωματωμένο trackpad και ρυθμιζόμενες γωνίες θέασης,

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια