Δοκιμάζουμε το turbo x G 500



Έπεσε πρόσφατα στα χέρια μας ένα turbo x G 500 και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα review. Πιάνοντας στα χέρια μας την συσκευή μας έκανε θετική εντύπωση η ευχάριστη σχεδίαση με λιτές γραμμές και ένα ιδιαίτερο ζαγρέ πίσω καπάκι (σχεδιαστικά θυμίζει πολύ έντονα το galaxy note 1) η ποιότητα κατασκευής κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα .Το μόνο αρνητικό που διαπιστώσαμε είναι το βάρος καθώς τα 198 γραμμάρια της συσκευής κουράζουν τον χρήστη μετά από πολύωρη χρήση .Ανοίγοντας την συσκευή αντικρίσαμε μια φωτεινότατη οθόνη με μικρή όμως για τα σύγχρονα δεδομένα ανάλυση και μέτριες γωνιές θέασης .Η κάμερα της συσκευής είναι στα 5 mp με led φλας και θα την χαρακτήριζα ικανοποιητική χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο.Θετικό το γεγονός ότι διαθέτει και μπροστινή κάμερα VGA για video-κλήσεις.
 Και πάμε στα αρνητικά
 Ο επεξεργαστής (μονοπύρηνος στο 1ghz) είναι τουλάχιστον δυο γενιές πίσω η μνήμη ram (512 mb) είναι ανεπαρκής και το android 4 ξεπερασμένο  και δεν υπάρχουν και πολλές πιθανότητες να πάρει αναβάθμιση. Το χειρότερο όλων όμως είναι η έλλειψη του google play (την ώρα που smartphones των 50 ευρώ το έχουν) .Το κενό προσπαθεί ανεπιτυχώς κατά την γνώμη μας να καλύψει το slide me market ή plaisio market αν προτιμάτε. Η ενσωματωμένη μνήμη είναι 4gb .
Θετικό είναι το γεγονός ότι παίρνει 2 κάρτες sim ,ότι έχει πολύ χαμηλό δείκτη sar και ότι το plaisio δίνει δώρο τους χάρτες dont panic αξίας 29 ευρώ
Τελειώνοντας Αξίζει να το αγοράσει κάποιος ?
Κατά την γνώμη μας όχι και λέμε όχι γιατί εκτός από μια μεγάλη οθόνη  και μια σχετικά καλή κάμερα δεν έχει κάτι άλλο να προσφέρει και τα 250 ευρώ είναι τεράστιο ποσό για μονοπύρηνο smartphone.Πόσο μάλλον όταν με τα ίδια λεφτά παίρνεις το samsung galaxy grand με διπύρηνο επεξεργαστή ,διπλάσια ram ,καλύτερη κάμερα ,πιο καινούρια έκδοση του android και πρόσβαση στο google play.





Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Hi I'm not sure about how to contact the admin of this blog as it is written on greek language. I just need to inquire for an advertising spot, so please email me back at jogie@merimobiles.com. thanks

    ΑπάντησηΔιαγραφή

αφήστε τα σχόλια σας
Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.