Τα 6 καλύτερα smartphones κάτω απο 200 ευρώ.


  

Blackview A80 pro 3




Το κινητό μπορείτε να το βρείτε σε τιμή που αρχίζει από τα 115 ευρώ αποτελώντας έτσι και την φθηνότερη πρόταση στην λίστα αυτή.
Διαθέτει οθόνη : 6.49", ανάλυσης HD+, έναν οκταπύρινο  επεξεργαστή MediatekHelioP25, RAM 4GB και μια αρκετά μεγάλη μπαταρία στα 4680mAh.
Αυτό που ξεχωρίζει όμως ανάμεσα σε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι η τετραπλή του κάμερα. Ο κύριος αισθητήρα είναι “Μade by Sony” και συγκεκριμένα  ο IMX 258 ο οποίος υποβοηθάται από άλλους 3,με σκοπό την καλύτερη σύνθεση του τελίκου αποτελέσματος της φωτογραφίας, καθώς και στο bokeh effect ενός πορτραίτου.

Βρείτε το Blackview A80 pro 3 εδώ 

ASUS ZenFone Max Pro

Το ASUS ZenFone Max Pro αποτελεί ίσως την πιο value for money επιλογή αυτήν την περίοδο καθώς με το (κουπόνι BGMPM1) που μας έδωσε το Banggood μπορείτε να το αποκτήσετε με μόλις 114,96€ (συμπεριλαμβανομένων των EU Priority Line μεταφορικών για να αποφύγετε το τελωνείο). Σε αυτά τα χρήματα η ASUS μας προσφέρει μια συσκευή με πολύ καλό επεξεργαστή (Snapdragon 636) 4GB μνήμης RAM 64GB αποθηκευτικού χώρου κάμερες 16 & 5 mp,μεγάλη οθόνη 6" με ανάλυση FHD+ και μπαταρία 5000mAh η οποία υπόσχεται μεγάλη αυτονομία η συσκευή τρέχει Android 8.1 (αναβαθμίσιμο σε Android 9)

Βρείτε το ASUS ZenFone Max Pro εδώ   (κουπόνι BGMPM1)


   Xiaomi Redmi 8 

Το Redmi 8 θα σας κοστίσει 130 ευρώ. Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το κινητό διαθέτει μια 6,22" LCD IPS οθόνη, τον Snapdragon 439, μνήμη RAM 4GB και μια διπλή κάμερα ανάλυσης 12 και 2 MP (αισθητήρας βάθους) αντίστοιχα.Για όσους χρησιμοποιούν και αποζητούν ραδιόφωνο στις συσκευές τους, θα το βρουν και στο Redmi 8. Το τηλέφωνο διαθέτει επιπλέον και έναν δέκτη IR για χειρισμό τηλεόρασης airconditionκ.α.
Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό της συσκεύης είναι αδιαμφισβήτητα η τεράστια μπαταρία των 5000 mAh που είναι ικανή να προσφέρει μέχρι και 2 γεμάτες μέρες μέτριας χρήσης. 

 Βρείτε το Xiaomi Redmi 8 εδώ  (κουπόνι BG4R8CL)

       Xiaomi Redmi Note 8


Μια ακόμα εξαιρετική πρόταση για την entry-level κατηγορία που δεν μπορεί να λείπει από την λίστα μας είναι το Redmi note 8 και κοστίζει 140 ευρώ. Διαθέτει οθόνη 6.3’’ IPS LCD FHD+ τον οκταπύρηνο  snapdragon 665 και 4GB RAM.
Ενδιαφέρον για την τιμή του τηλεφώνου έχει το τετραπλό σύστημα καμερών του.Διαθέτει έναν κύριο (wide) αισθητήρα 48MP f/1.8,έναν ultrawide στα 8MP με f/2.2,έναν macro στα 2MP με f/2.4 και τέλος έναν depth στα 2MP με f/2.4.
Όσον αφορά την αυτονομία του, το Note 8 έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία χωρητικότητας 4000mAh η οποία υποστηρίζει και fast charge 18W

Βρείτε το Xiaomi Redmi 8 εδώ  κουπόνι FBNT8GB01

       Huawei P Smart Z



Το P Smart Z κοστίζει 155 ευρώ και σε αυτήν την τιμή σας δίνει την δυνατότητα να έχετε μια “notchless” οθόνη χάρη στηpop-up κάμερα του.Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, στο εσωτερικό έχουμε τον οκταπύρηνο Kirin 710F, 4GBRAM. Η οθόνη είναι 6,59” με ανάλυση FHD+ LTPS IPS.Η μπαταρία του είναι στα 4000 mAh. Όσον αφορά τις κάμερες του τηλεφώνου είναι 2 με τον βασικό του αισθητήρα να είναι στα 16MP με f/1.8PDAF και τον δευτερεύον να είναι ένας depth στα 2MP με f/2.4
Να αναφέρουμε ότι το τηλέφωνο υποστηρίζει και FM radio

Βρείτε το Huawei P Smart Z εδώ


Xiaomi Mi A3



Από την λίστα μας φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει το Mi A3.
Το Mi A3 θα σας κοστίσει 185 ευρώ με το κουπόνι BG3A3 .Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουμε έναν Snapdragon 665, 4GB RAM, και μπαταρία 4030mAh που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 18WΗ οθόνη του είναι  6,08” τεχνολογίας Super AMOLED και ανάλυσης HD+.
Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό αυτού του τηλεφώνου είναι ίσως το λογισμικό του.Το Mi Aέρχεται με το Android One, που είναι ουσιαστικά το Skin της Google πράγμα που σημαίνει ότι οι κάτοχοι του κινητού θα μπορούν να έχουν αναβαθμίσεις λογισμικού για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Βρείτε το Xiaomi Mi A3 εδώ (κουπόνι BG3A3 )


Τάσος Μιχέλης για το hellasandroid.gr

Μέινετε συντονισμένοι και ενημερωμένοι για όλα τα τεχνολογικά νέα πατώντας εδώ.



7 animation του netflix για να περάσει η ώρα στην καραντίνα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια