Η Nokia αναβιώνει το θρυλικό Nokia 5310 Xpress Music.

Η HMD Global, συνεχίζοντας την παράδοση της ανακατασκευής” των θρυλικών featurephone της Nokiaανακοίνωσε το Nokia 5310 Xpress Music, μια συσκευή βασισμένη στο κλασικό Nokia 5310.

Η εταιρία βασίστηκε σχεδιαστικά στην παλαιά συσκευή, προσφέροντας μια retro εμπειρία στους κατόχους της. Όσον αναφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε μια QVGA οθόνη 2.5 ιντσών ενώ δεν λείπει η θύρα υποδοχής καρτών microSD. Το κινητό διαθέτει επίσης MPplayerBluetooth 3.0 και Ραδιόφωνο FM. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μπροστινό μέρος της συσκευής, η HMD έχει τοποθετήσει στερεοφωνικά ηχεία που υπόσχονται υψηλή ποιότητα ήχου και καθαρή φωνή στις τηλεφωνικές κλίσεις. 
Όντας featurephone, οι δυνατότητες που προσφέρει στον χρήστη είναι αρκετά περιορισμένες. Ωστόσο το δυνατό σημείο της συσκευής είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Αν και 1200mAh,  το 5310 μπορεί να αντέξει έως και 30 ημέρες σε standby mode και να προσφέρει έως 7.5 ώρες ομιλίας . Τέλος η συσκευή είναι Dual-Sim υποστηρίζοντας μόνο 2G δίκτυα. 
Σήμερα οι περισσότεροι χρήστες έχουν στραφεί στα smartphonesμιας και τα social mediaτα e-mails και πολλά χαρακτηριστικά που προσφέρουν, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Ωστόσο το Nokia 5310, πέρα από την νοσταλγία που μπορεί να προκαλεί σε κάποιους, αποτελεί μια ικανή συσκευή σε περίπτωση ανάγκης ή ως δεύτερη συσκευή, εκεί που δεν μπορείς ( η δεν θες ) να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου. 



Mέινετε συντονισμένοι και ενημερωμένοι για όλα τα τεχνολογικά νέα πατώντας εδώ.



7 animation του netflix για να περάσει η ώρα στην καραντίνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια