Ποιο είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο για android ?

Ποιο είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο για android Δοκιμάσαμε πάρα πολλά πληκτρολόγια για android άλλα δωρεάν και άλλα επί πληρωμή και τελικά καταλήξαμε στο swype Ποια ειναι η ιδιαιτερότητα του swype? Ότι λειτουργεί με ένα νέο τρόπο δηλαδή δεν χρειάζεται να πατήσουμε κάθε γραμμα ένα-ένα αλλά να σύρουνε το δάκτυλο μας πάνω στην οθόνη μάλιστα υπάρχει και πλήρης υποστήριξη Ελληνικών
 θετικά πολύ γρήγορο,δωρεάν
αρνητικά καταλαμβάνει αρκετό
χώρο στην συσκευή Πως το κατεβάζουμε Το swype δεν υπάρχει στο google play αλλά μπείτε στην σελίδα του swype από την συσκευή σας το link
κατεβάζετε το swype installer


δείτε το video για να καταλάβετε τι ακριβώς είναι το swype.





Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Θα διαφωνήσω ως προς την μοναδικότητα του gesture, το έχουν πολλά πληκτρολόγια πλέον. Θεωρώ το SwiftKey πολύ καλύτερο λόγω της προσαρμοσμένης πρόβλεψης λέξεων που έχει, διαβάζοντας τα SMS, τα tweets και τα μηνύματα του fb του χρηστη(αν θες φυσικα) προβλέπει πάρα πολύ καλά το τι θα γράψεις, ειδικά μετά από 1-2 μέρες που θα το συνηθίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα διαφωνήσω ως προς την μοναδικότητα του gesture, το έχουν πολλά πληκτρολόγια πλέον. Θεωρώ το SwiftKey πολύ καλύτερο λόγω της προσαρμοσμένης πρόβλεψης λέξεων που έχει, διαβάζοντας τα SMS, τα tweets και τα μηνύματα του fb του χρηστη(αν θες φυσικα) προβλέπει πάρα πολύ καλά το τι θα γράψεις, ειδικά μετά από 1-2 μέρες που θα το συνηθίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχεις δίκιο αυτή η λειτουργιά υποστηρίζετε από αρκετά πληκτρολόγια και το swift key είναι όντως πολύ καλό αλλά το swype είναι δωρεάν.

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα είναι πλεονέκτημα το δωρεάν, απλά το ανέφερα φίλε καθοτι είπες ότι συγκρίνατε δωρεάν και επι πληρωμή.

      Διαγραφή

αφήστε τα σχόλια σας
Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.