Zeblaze ZeBand BLE 4.0 Ελληνικό review

Σήμερα θα δοκιμάσουμε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα wristbands της αγοράς το Zeblaze ZeBand BLE 4.0 το οποίο συνδυάζει εντυπωσιακό desighn ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και εξαιρετικά χαμηλή τιμή.

Πάμε να τα δούμε όλα

Σχεδίαση
Τα wristbands κατασκευάστηκαν για να φοριούνται 24/7 από τον χρήστη οπότε η  εργονομία είναι το Α και το Ω σε αυτόν τον τομέα το Zeblaze παίρνει άριστα. Αν και είναι λίγο πιο ογκώδες σε σύγκριση με άλλα μοντέλα αγκαλιάζει το χέρι υπέροχα. Το βάρος του είναι 29 γραμμάρια. Αυτό που μας άρεσε πολύ είναι το διπλό κλείδωμα με το οποίο νιώθουμε ότι το wristband κλειδώνει άψογα στο χέρι μας και δεν θα φύγει με το πρώτο τράνταγμα.Το Zeblaze ZeBand ξεχωρίζει επίσης και για τους 4 χρωματικούς συνδυασμούς γεγονός που το καθιστά δημοφιλές και στις γυναίκες

Οθόνη
Η οθόνη του είναι τεχνολογίας OLED για να ελαχιστοποιείται η κατανάλωση η ανάλυση της είναι 160x65 pixels και η φωτεινότητα της είναι εξαιρετική ακόμη και κάτω απο τον ήλιο.

Λειτουργίες
Με το Zeblaze ZeBand μπορείτε να μετράτε τους καρδιακούς σας παλμούς σε ζωντανό χρόνο, μπορείτε να μετράτε τα βήματα που κάνετε καθημερινά,τις θερμίδες,την απόσταση που περπατήσετε/κολυμπήστε να παίρνετε notifications και φυσικά να βλέπετε την ώρα.
    Βαθμολογία
 Σχεδίαση 9/10
 Λειτουργίες 8.5/10
 Εφαρμογή 7/10
 Αυτονομία 8.5/10
 Τιμή 10/10
 Μ.Ο 8,6/10


Μπορείτε να το βρείτε με μόλις 18 ευρώ+δωρεάν μεταφορικά από το  Gearbest

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το video που ετοιμάσαμε


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. καλημέρα. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ αν υποστηρίζει ελληνικά; Όταν δηλαδή έρθει notification από skype, facebook, sms, εισερχόμενη κλήση κτλ, θα εμφανίζεται το μήνυμα στα ελληνικά; Ευχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

αφήστε τα σχόλια σας
Παρακαλώ σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι με greeklish.