Η Blackview λανσάρει το οικονομικό tablet Tab 9 με early bird έκπτωση 30%

Η Blackview ανέκαθεν κυκλοφορούσε προσιτές έξυπνες συσκευες, από τα ανθεκτικά τηλέφωνα της σειράς BV έως τα smartphones της σειράς Α και tablet. Μετά την σχετική επιτυχία του Blackview Tab8, επανέρχεται με το βελτιωμένο Tab 9. 


Εξοπλισμένο με μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 7480mAh, η οποία αποτελεί μεγάλη πρόοδο σε σύγκριση με την μπαταρία 6580mAh του Blackview Tab 8, Σύμφωνα με τα την εταιρία , το Tab 9 είναι ικανό να προσφέρει 6 ώρες χρόνου βίντεο, 6 ώρες παιχνιδιού, 38 ώρες μουσικής, 30 ώρες κλήσης. Έρχεται με οθόνη FHD + 10,1 ιντσών. Η ανάλυση 1920 * 1200 υπόσχεται σύμφωνα με την εταιρεία υψηλή ευκρίνεια και ικανοποιητική φωτεινότητα, η συσκευή έρχεται με μικρότερα bezels σε σχέση με τον προκάτοχο της.Με τον νέο οκταπύρινο Unisoc Tiger T618 cpu το  Tab 9 εξασφαλίζει βελτιστοποιημένη απόδοση, ικανή να προσφέρει ομαλότερη εμπειρία κατά τη χρήση πολλαπλών εφαρμογών. Ένα άλλο σημαντικό σημείο για το tablet είναι η διπλή υποστήριξη SIM 4G, που στοχεύει να σας κρατήσει συνδεδεμένους οπουδήποτε το παίρνετε, όλα αυτά τα ισχυρά χαρακτηριστικά συσκευάζονται σε λεπτό σώμα 8,9 mm. Το εξαιρετικό σώμα από αλουμίνιο συνδυάζει άνεση για τα χέρια σας με κομψότητα για τα μάτια σας. Η Blackview, η οποία έχει δημιουργήσει καλή φήμη σε όλο τον κόσμο για τα ανθεκτικά τηλέφωνά της τα τελευταία χρόνια, διασπάται σε tablet και φορητές συσκευές. Η Blackview με το Tab 9 θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη συνταγή που ακολούθησε με τον προκάτοχο του.


Η Blackview μάλιστα προσφέρει το tablet για λίγες μέρες (έως τις 11/5) σε μεγάλη προσφορά με μόλις 120 ευρώ !! για την απλή έκδοση και 150 ευρώ  για την έκδοση με το πληκτρολόγιο.


Βρείτε την προσφορά εδώ 

Αγοράστε το εδώ 

Διαβάστε και αυτό !! 

Blackview Tab 9 ΄Eρχεται το πρώτο tablet με Doke OS +Διαγωνισμός από την Blackview
Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια